Skip to main content

Graangevoerde 1788 Hamburgers

Heerlijke ‘1788’ Angus burgers

Iedereen houdt van een goede burger. Een echte, van puur vlees. Stoer, smakelijk en sappig!

Echte vlees burgers

‘Fast casual’ is een duidelijke trend in de horeca. Restaurants die het gat vullen tussen de traditionele restaurants en de fast-foodketens. Goede kwaliteit eten dat snel voor de gasten kan worden klaargemaakt, al dan niet met gepersonaliseerde keuzes. Ook barfood en foodtrucks zijn sterk opgekomen. Een product dat prima bij deze concepten aansluit, is een goede burger; een echte, van puur vlees.

Jouw eigen handtekening

Burgers zijn en blijven populair. Ze zijn lekker en gemakkelijk te bereiden. Onderscheid jezelf met de kwaliteit van de burgers van ‘1788’. En zet je er jouw handtekening op met de bereiding. De heerlijke burgers bieden je voldoende ruimte om er een eigen variant van te maken. Natuurlijk blijft de burger met traditioneel sla-tomaat-kaas niet te versmaden. Maar wat te denken van een stoere, pittige met chili of jalapeño , een burger geserveerd met pulled pork, of een surf ’n turf burger met vis. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met voor ieder wat wils.

Verras jouw gasten met de burgers van 1788.

1788 biedt een assortiment hoge kwaliteit burgers. Trendy, stoer en vol van smaak. Verkrijgbaar in de volgende verpakking:

Angus Burger

  • 2 stuks à 150 gram
  • 12 stuks à 200 gram
  • 24 stuks à 200 gram
  • 24 stuks à 150 gram
  • 10 quarterpounders

Onze selectie 1788: Hoge kwaliteit graangevoerd rund

1788 graangevoerd rund wordt wereldwijd geprezen voor de constante volmaakte malsheid en rijke smaak.

1788 Beef

Uitsluitend Black Angus runderen in combinatie met een buitengewoon voedingsprogramma van 200 dagen vertaalt zich in een prachtig stukje vlees.

1788 Platinum

Ongeëvenaard rundvlees met een fijne vetdooradering dat de smaakpaletten van echte vleesliefhebbers zal betoveren.

1788 Wagyu