Skip to main content

Assortiment

Hoge kwaliteit Australisch graangevoerd rund

1788: De juiste keuze

Onder het merk ‘1788’ bieden wij Australisch graangevoerd rundvlees van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor de Gastronomie / Foodservice en Retailmarkt. Om het beste product te leveren, richten wij ons op het verkrijgen van de beste veestapel door middel van een integrale samenwerking in de hele toeleveringsketen. Dit stelt ons in staat keer op keer dezelfde hoge kwaliteit en een consistent product te leveren. Een goed product verkoopt, en het is aan ons er voor te zorgen dat er genoeg beschikbaar is voor onze klanten. Vanwege de unieke kwaliteit biedt 1788 naast de populaire achtervoet snitten ook diverse delen uit de voorvoet aan. Alles is verkrijgbaar als verpakte sub primaire snitten. De combinatie van deze en andere factoren maakt dat 1788 de klantwens exact kan invullen.

Uitbreiding van hoge kwaliteit

1788 Beef is gegroepeerd in verschillende categorieën, die elk een ander kwaliteitsniveau vertegenwoordigen. Rassen en de duur van het speciale voederpatroon zijn de voornaamste de factoren die de categorie bepalen.

Onze selectie 1788: Hoge kwaliteit graangevoerd rund

1788 graangevoerd rund wordt wereldwijd geprezen voor de constante volmaakte malsheid en rijke smaak.

1788 Graan gevoerd

Uitsluitend Black Angus runderen in combinatie met een buitengewoon voedingsprogramma van 200 dagen vertaalt zich in een prachtig stukje vlees.

1788 PLATINUM

Ongeëvenaard rundvlees met een fijne vetdooradering dat de smaakpaletten van echte vleesliefhebbers zal betoveren.

1788 WAGYU

Iedereen houdt van een goede burger. Een echte, van puur vlees. Stoer, smakelijk en sappig!

1788 HAMBURGERS

Leer meer over 1788

1788 Beef nieuws

Blijf op de hoogte van onze wereldwijde activiteiten. Volg ons op onze social media kanalen.

Populaire 1788 recepten

Ons doel is om u hoogwaardig vlees te laten proeven. Daarom publiceren we een reeks professionele recepten met de meest ideale en puurste manieren om 1788 rundvlees te bereiden.

Waar is 1788 te koop

Neem contact met ons op of ontdek waar onze rundvlees wordt verkocht.