Historiaa

Vuonna 1788 kapteeni Arthur Philip rantautui Australian itärannikolle New South Walesiin. Hänen laivueessaan oli mukana kuusi lehmää ja yksi sonnin. Oliko se sattumaa vai kaukokatseisuutta, että hän tajusi tämän ympäristön tarjoavan täydelliset olosuhteet korkealaatuista lihaa tuottavan karjan hoidolle? Lopulta Arthur Philipistä tuli New South Walesin kuvernööri. New South Wales oli ensimmäinen eurooppalainen siirtomaa Australiassa. Myöhemmin hänet tunnettiin siirtokunnan perustajana alueella, jolla nykyisin sijaitsee Sydneyn kaupunki.

Liha

1788 valitsee naudat ainoastaan Australian itärannikolla sijaitsevassa New South Walesin osavaltiossa kasvatetusta karjasta. Tämä alue tunnetaan myös nimellä “Northern Rivers”. Alueen koskemattomassa luonnossa ja suurilla vihreillä tasangoilla laiduntaa vapaasti koko maailmassa tunnettujen  Black Angusrotujen karja. Tämä ympäristö ja ilmasto luovat reheviä luonnollisia
ravinnonlähteitä, jotka merkittävästi parantavat lihan laatua.

Karja laiduntaa suurilla tasangoilla vähintään 26 kuukautta ennen kuin se sijoitetaan niin kutsuttuihin kasvattamoihin. Niissä karjaa ruokitaan tarkalla seoksella, joka sisältää pääasiassa viljaa, johon lisätään luonnollisia ainesosia kuten ruohoa ja maissia. 1788-ohjelmasta riippuen tämä jakso kestää aina vähintään 120 vuorokautta.

EU:n hyväksymillä australialaisten kumppanien 1788-karjatiloilla käytetään seuraavia ruokinta- ja jalostustapoja:

  • 1788: Viljaruokinta 120 vuorokautta – Black Angus
  • 1788: Platinum viljaruokinta 200 vuorokautta – Black Angus

Erityisen ruokintatekniikan ansiosta liha marmoroituu, mikä antaa sille sen erinomaisen mureuden ja täyteläisen maun. Sen voi havaita ohuista rasvajuovista, jotka kulkevat koko lihan läpi, erityisestä mehukkuudesta ja lihan luonnollisesta suussa sulavasta mausta.

Laatu

1788:lle ominainen kiinteä, koko toimitusketjun kattava yhteistyö mahdollistaa tuotteen toimittamisen aina samantasoisella laadulla. Australiasta Eurooppaan tapahtuvan kuljetuksen aikana liha saa kypsyä riittävän pitkän ajan tarkkaan valvotussa lämpötilassa, mikä takaa sen mureuden.

New South Walesin ylängöiltä lautasellesi, 1788 tarjoaa uskollisille asiakkailleen juuri sitä, mitä he haluavat. Australialainen Grain Fed Beef on aina huippulaatuista ja sen vuoksi se vastaa täydellisesti 1788-standardien vaatimuksia. Vain kaikkein paras liha on kyllin hyvää asiakkaillemme.

Sertifikaatit ja laadunvarmistus:

1788-valikoima: Grain Fed High Quality Beef

1788 Grain Fed Beef lihaa arvostetaan ympäri maailman sen erityisen mureuden ja täyteläisen maun ansiosta.

1788 Beef

Vain Black angus ja poikkeuksellinen 200 vuorokauden ruokintajakso tuottavat lihan ainutlaatuisen maun ja mureuden.

1788 Platinum

Incomparable beef that is marbled with fine strands of fat, ensuring mouth-watering appearance and unique flavour profile.

1788 Wagyu

Kaikki pitävät hyvistä hampurilaisista. Aitojen hampurilaisten valmistuksessa käytetään hyvälaatuista lihaa. Yllättävää, maukasta ja mehukasta!

1788 HAMPURILAISPIHVIT

Haluatko lisätietoa 1788:sta?

1788 news

The latest news regarding 1788 and other meat-related topics.

1788 recipes

Finding inspiration for tasty meals can be a little tricky sometimes, so we have assembled some recipes for different cuts of beef to help.

Ostopaikat

Ota yhteyttä meihin tai selvitä, missä lihaamme myydään.